sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Säilytystilasta - ja sen puutteesta

Olen viimeisen parin kuukauden aikana kunnostautunut toden teolla sen suhteen, että saisin kaiken ylimääräisen ja turhan irtaimen kierrätettyä pois kellari- ja kaappitilaani viemästä. Onpa muuttaminenkin asteen verran edes leppoisampaa, kun jo ennen roudausurakkaa on pistänyt eteenpäin kaiken itselle tarpeettoman. Ja kun ylipäätään asunnon säilytyskapasiteetti on edelliseen verrattuna äärimmäisen rajallinen, ja kellari on valmiiksi  game over tilaan ajautunut tetris, on äärimmäisen helpottavaa ja puhdistavaa saada turha tavara ja purkamattomat laatikot pois nurkista. Olen kaupitellut syksyn aikana Tori.fi:ssä ylimmäräriset kalusteet ja kodinkoneet sekä osan sijoittanut pitkäaikaislainaan tutuille. Turhia asusteita ja vaatteita olen myynyt Huuto.netissä, ja lisäksi Kaivarin Kanuunassa voi seuraavan kahden viikon aikana tehdä löytöjä myyntipöydästäni.
Kun vielä saan ne aiemminkin jo mainitsemani säilytysratkaisut kohdilleen, niin hyvää alkaa tulemaan. Olohuoneen tv-seinustalle olen speksannut (mm. täällä) sopivanmallista String-kokonaisuutta hyllyineen kaappeineen, ja keittiöseinustan ja "makuualkovin" välille Nova-senkkiä Kodin Ykkösestä.

2 kommenttia:

MS Ordinary kirjoitti...

Meilläkin on ollut muuttorumba ja tavarankarsinta käynnissä. Mahtifiilis kun saa kaikki tavarat mahdutettua omille paikoilleen :)

Tiina kirjoitti...

Olen sitä mieltä, että melkein koko ihminen kevenee, kun turha, käyttämättä pitkään lojunut materia poistuu nurkista, kaapeista ja kellarista.