perjantai 6. joulukuuta 2013

I'm back baby!

Olen palannut! Sekä hetken mielijohteesta tänne näppäimistön äärelle, että omaan pari vuotta sitten remontoimaani kotiin. Iloitsen päivittäin siitä, että oma kädenjälkeni ja valintani yhä innostavat ja inspiroivat parin vuodenkin jälkeen remontista. Sisustusprojekti on kuitenkin osittain jälleen edessä, sillä edellisellä kierroksella asuessani täällä, päätin selviytyä yksinkertaisesti niillä kalusteilla, joita löytyi omasta takaa. Nyt haluaisin saada esimerkiksi olohuoneen tyhjän seinustan (tyhjän! "tyhjän" - siinä kohoaa tällä hetkellä pahvilaatikkokasa, joiden raosta pilkottaa tv) kuntoon, toimivaksi ja hyvännäköiseksi.

Ystäväni, joka kävi pari viikkoa takaperin kylässä Lontoosta, ehdotti String-kokonaisuutta, joka olisi yksinkertaisesti käytännöllinen ja kaunis. Olen googlaillut erilaisia mahdollisuuksia löytääkseni sen linjan, joka palvelisi omia tarkoituksiani parhaiten. Toinen vaihtoehto olisi perus seinään kiinnitettävä umpikaappien rivistö, joiden päälle saisi tv:nkin sijoitettua, mutta yläpuolelle jäisi tilaa julistetaululleni, jonka lasi muuten särkyi muutossa, ja on siksi poissa pelistä vielä toistaiseksi. Tällaisissa tunnelmissa täällä nyt on pari viikkoa datailtu.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Lähden juhlimaan sitä Kapteeninkadun residenssiin kera mahtavien ihmisten, kuten tämän kaunokaisen ja tämän komistuksen.

1 kommentti:

Annina Joanna kirjoitti...

Blogissa haaste sulle :) !